Pijporgel te koop – waarom u er een zou moeten overwegen

orgels

Als u thuis al lang een professioneel tweehandig pijporgel verlangt, dan is dit het perfecte moment om een ​​orgel te koop aan te schaffen.

Een pijporgel dat te koop is, bekend als een thuisopnamesysteem, is eigenlijk een tweeklaviers, achtstemmig, meervoudig roterend pijporgel dat in de kelder van een klein herenhuis in Wilmington, Delaware, wordt gevonden. Dit orgel werd in 1903 gebouwd door de orgelbouwer Thomas Woodruff en midden jaren negentig verkocht aan een huiseigenaar uit New Jersey, genaamd Arthur H. Geller.

Een te koop aangeboden pijporgel heeft vele mogelijkheden, waaronder een viersporige console, vier toetsenborden, twaalf muzikale selecties, drie luidsprekers, twee versterkers, een luidspreker en een subwoofer. Het is opgenomen en gespeeld door vele bekende muzikale acts, waaronder Frank Sinatra en Duke Ellington.

Het pijporgel dat te koop is in Wilmington, Delaware, is ook het onderwerp geweest van vele boeken die erover zijn geschreven, zoals “The Pipe Organ for Sale: The Story of Thomas Woodruff’s Pipe Organ” van Bob Orenstein. Andere opmerkelijke boeken zijn “The Pipe Organ for Sale: The Owner’s Manual”, door John Fiske, en “The Pipe Organ for Sale – A Recording History” door Bob Orenstein.

Veel van de muzikale artiesten die met Thomas Woodruff opnamen hebben gemaakt, zijn geëerd met een eerbetoon genaamd “Pipe Organ for Sale”.

Er zijn veel andere nummers die dit orgels hebben gebruikt, waaronder Frank Sinatra’s “Blue Moon of Kentucky” en Duke Ellington’s “Tears of Time”. Het orgel is ook te zien geweest in films als ‘Goodfellas’ Grease ‘en in andere nummers, zoals die van Ray Charles en Diana Krall. De meeste mensen die een pijporgel te koop hebben en gebruiken, zijn blij met hun aankoop, maar er zijn een aantal zaken waarmee u rekening moet houden voordat u dit instrument aanschaft.

De meest voorkomende vraag die veel mensen stellen bij het kopen van pijporgels voor de verkoop is of het mogelijk is om het orgel voor commerciële doeleinden uit te voeren, zonder opnamestudio. Het antwoord is ja. U kunt het orgel eigenlijk zelf bouwen, zonder dat u een professional hoeft in te huren.

Om meer te weten te komen over de geschiedenis van dit instrument, de voordelen van het bezitten van een instrument en waarom zoveel muzikanten ze gebruiken, kunt u uw eigen pijporgel te koop kopen door online contact op te nemen met een van de te koop aangeboden pijporgels of persoonlijk.

Het kopen van een pijporgel voor de verkoop heeft veel voordelen, zoals het kunnen personaliseren. U kunt de muziek kiezen die u wilt spelen en waar u het orgel op het podium wilt laten verschijnen. Dit maakt het persoonlijk en stelt u in staat de toon te krijgen die u voor uw uitvoering wilt. Het geluid van het instrument is ook erg realistisch, waardoor u het orgel kunt bespelen als een echte muzikant.

Met een te koop aangeboden pijporgel zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt spelen in de kerk, in een band, thuis of in een orkest en op vele andere locaties.

klik hier: Orgel Nederland