Dodge Ram: Nieuwste Item In de Muscle Car Markt

Dodge Ram 1500

De nieuwe Dodge Ram 1500 is de ultieme mid-size werken truck. Met een grotere veelzijdigheid en meer kracht, dit grote werk, de vrachtwagen heeft minder excuses om niet te rond te zijn. Dankzij een krachtige 5.7 Liter V8 Hemi motor, dit sleeper monster biedt u minder van het een lange levensduur, die is verschuldigd grotendeels tot een efficiƫnt en aerodynamische 5-speed automatische transmissie.

Deze monster truck wordt geleverd met een veel te zware onderdelen, die it helpt bij het uitvoeren en beter uitvoeren dan een andere pick-up trucks. De voorbumper draagt ook bij aan de zware thema. Het voegt meer ruimte voor de passagiers om te zitten en beweegt de voorkant van de pick-up truck bed. Het komt ook met een agressieve chowl en zijdelingse ventilatieopeningen. Op de top van dit alles, het komt ook met voor-en achterbumper. Deze bumpers zijn in staat om bestand te zijn tegen herhaalde hits uit grotere en krachtigere trucks.

De Dodge Ram 1500 hemi pick-up wordt ook geleverd met standaard functies, zoals luchtvering, trekhaken, remlichten, knipperlichten, mistlampen, brake assist, voor-en achterbumper, sterke staart lampen, vloerbedekking, matten, en voor-en achterbumper met laag profiel banden. De Ram 1500 hemi ook wordt standaard geleverd met een heavy duty automatische transmissie met 4 speed shift. Standaard op dit model is een standaard band met een stalen as, maar u kunt upgraden naar een speciale band met een diamantdraad voor extra rijplezier.

Dit is de auto waar het allemaal mee begon, de eerste pick-up truck is ontworpen door Dodge. De Dodge Ram 1500 hemi is een gemoderniseerde versie van het origineel uit 1980 truck, waardoor u voldoende ruimte, voldoende voeding, en een stoere, stijlvolle look die is zeker om hoofden te draaien waar je ook gaat. U kunt deze nieuwe Dodge Ram met uw eigen keuze van de verf, interieur, accessoires, en de wielen. Er zijn zo veel grote keuzes in dit nieuwe Dodge Ram; het is geen wonder het is wel de nieuwe Dodge Truck voor 2020.

Voor de eerste keer sinds de introductie van de nieuwe Dodge Ram van, Dodge is techniek de productie van een muscle-car met behulp van een standaard Ford F-350, zachtaardige, fiberglass body. Dit is een van de heetste voertuig ontwerpen die u ooit zult zien in een muscle car. Om ervoor te zorgen dat de auto ‘ s duurzaamheid, Dodge voert een uitgebreide verscheidenheid van onder de motorkap van de evaluaties om ervoor te zorgen dat de motor en de transmissie, vrij zijn van gebreken. De nieuwe Dodge Ram slt regular cab 4×2 heeft een uitstekende afhandeling van de reputatie, het leveren van superieure acceleratie en remmen, een grotere capaciteit dan alle vorige model, en een sportieve, agressieve houding die zeker te behagen iedereen in de familie.

Met een nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid over iets anders, de nieuwe Dodge Ram blijft de normen voor pick-up truck. De Dodge Ram is misschien niet zo snel als de vrachtwagens van het verleden, maar het houdt de passagiers veilig en comfortabel, of u nu rijden op de snelweg of in de stad. Dus als u klaar bent voor uw pick-up truck omhoog een inkeping, bent u klaar voor een proefrit in de nieuwe Dodge Ram.

Meer informatie: https://www.vanleersum.nl/lease/