Hoe om te Koken kikkererwten

kikkererwten

Het roosteren van kikkererwten kan een spannende ervaring zijn voor de avontuurlijke kok en ik ga je vertellen hoe je je favoriete gezonde snack kookt.

Als je nog nooit bent blootgesteld aan deze heerlijke snack, laten we hier de eer doen. De eerste tip voor het succes van heerlijke geroosterde kikkererwten is om te wachten tot het gebraad helemaal klaar is met bakken voordat je de geroosterde kikkererwten in de oven gooit. Dit voorkomt verbranding en helpt de geroosterde kikkererwten ook meer van hun gezonde voordelen te behouden.

Tweede tip voor knapperig geroosterde kikkererwten is om verse olie te gebruiken. Het maakt echt niet uit hoe goed olijfolie is, het is gewoon niet zo goed als verse kikkererwtenolie waarvan de smaak en voedingsstoffen eruit zijn gehaald. Beknibbel ook niet op de olijfolie, je kunt er iets minder voor gebruiken, maar zelfs de beste olijfolie is niet zo lekker als geroosterde kikkererwtenolie.

Geroosterde kikkererwten kunnen erg leuk zijn om mee te experimenteren.

Als je een grote fan bent van koriander en peterselie, kan het roosteren van wat peterselie en korianderblad samen een zeer verfrissende smaak geven aan je geroosterde kikkererwten. Snijd gewoon de stelen af ​​en halveer de bladeren. Doe vervolgens de geroosterde peterselie en koriander samen met een kopje olijfolie in een glazen pot en laat een nacht marineren.

Geroosterde kikkererwten kan gewoon worden gegeten, toegevoegd aan soepen, stoofschotels, en chili, of zelfs gebruikt om te kleden salades. Een van mijn favoriete manieren om te bereiden geroosterde kikkererwten is om ze te gebruiken als ingrediënt in chili en taco vlees. Alles wat je doen is het combineren van geroosterde kikkererwten, chilipoeder, fijngehakte ui, knoflook, paprika, komijn, Cayenne peper, zout, peper, koriander, komijn, koriander, oregano en citroensap in een kom en meng goed. Je giet vervolgens het mengsel in de tortilla schelp met de ingrediënten, doe deze in een tortilla schelp op en plaats het in de magnetron op laag voor tien tot vijftien minuten.

Geroosterde kikkererwten liggen hoog in eiwit, maar weinig vezels, dus u deze toevoegen aan uw dieet als u op zoek bent om gewicht te verliezen.

Geroosterde kikkererwten zijn bekend om te helpen bij het verbeteren van de functie van de galblaas. omdat zij het verwijderen van toxines uit het bloed. Zij helpen ook bij het reinigen van de lever, galblaas en nieren.

Zoals je kunt zien, is het roosteren van je favoriete snack een geweldige manier om van de gezondheidsvoordelen te profiteren. Het is een gemakkelijke manier om van een smakelijk gerecht te genieten zonder calorieën aan uw maaltijd toe te voegen. Dus waarom zou je het vanavond niet proberen? Ik beloof je dat je blij zult zijn dat je het gedaan hebt. !

Meer informatie: https://novusventus.shop/nl/