Pasta droog in de keuken

Pasta droog in de keuken – Pasta dry is de perfecte, heerlijke en gezonde snack voor degenen die onderweg zijn en geen tijd hebben om een gezonde maaltijd te bereiden. Pasta is eigenlijk een soort voedsel dat meestal wordt gemaakt van wieldeeg van griesmeel van griesmeel vermengd met magere melk of eieren, gevormd tot dunne vellen of andere vormen en gekookt tijdens het koken of zelfs bakken. Het deeg wordt eerst op smaak gebracht met zout, peper, oregano, peterselie, basilicum, rozemarijn, knoflook of oregano, voordat het ongeveer een uur in een bakvorm rijzen, of tot het gaar is. Het pastadeeg wordt vervolgens omgevouwen om de eerste laag te maken, de “pasta”. Van hieruit worden verschillende soorten kruiden, kazen, vleeswaren en groenten toegevoegd en wordt het proces voortgezet totdat het gewenste resultaat is bereikt. Als dit klaar is, kan het warm of gekoeld worden gegeten.

Pasta kan ook worden gekookt door het op een pastadroogplank te rollen en elke keer dat het kookt om te draaien voor een andere textuur en smaak, totdat het oppervlak een stevige bal vormt, die dan een lust voor het oog wordt! Zodra de pasta droog is, kan hij worden gebruikt als pasta voor het samenstellen van de maaltijden die we allemaal voor onszelf bereiden, of we kunnen het teveel invriezen voor later gebruik, zoals pasta voor een lasagne of ziti. Pasta kan ook worden gekookt door het in een koekenpan te plaatsen met olijfolie en kruiden zoals rozemarijn, knoflook of tijm, en voorzichtig te bakken tot de bodem goudbruin en knapperig is. Haal van het vuur en laat iets afkoelen, draai het platte stuk om zodat het gelijkmatig gaart.

Zelf pasta maken is een eenvoudig proces, zolang je een pastadroogplank hebt, of een die goed is voorverwarmd, en voldoende water om de noedels te bedekken.

Als de noedels te nat zijn, blijven ze aan elkaar plakken, als ze te droog zijn, zullen ze uit elkaar vallen, maar het is prima als je voor de eerste keer pasta maakt. Bij het afmeten van de ingrediënten voor de saus of soep, is het belangrijk om in grote hoeveelheden af te meten, aangezien te veel pasta of soep het moeilijk zal maken om door de andere ingrediënten te mengen, en te weinig zal duidelijk zijn wanneer het wordt gemengd met de rest van de soep. ingrediënten. Als de pasta eenmaal klaar is, is het verstandig om deze op een laag vuur in de oven te zetten, zodat hij goed aan elkaar sluit en niet uitdroogt. Als je een pastadroogrek gebruikt, plaats je de plank op een bakplaat en laat je genoeg ruimte over zodat je er meerdere planken in kunt doen, of bakplaten als je verschillende formaten gebruikt.

Om een heel eenvoudig pastarecept te maken, hoeft u alleen maar de messen over het deeg te schuiven om het te snijden, of door een pastaroller te gebruiken. Om een eivorm te creëren, schuift u het mes onder de pasta en over het bord om het te snijden. Dit is de gemakkelijkste manier om je eigen pasta te snijden en te bakken, maar er kunnen ook grote gaten in het eindproduct ontstaan. Als je je zorgen maakt over een zuivere snede, gebruik dan de theedoek om het bord tussen de slagen schoon te vegen. Zodra de pasta is gesneden, schuift u deze voorzichtig van de snijplank of handdoek in de zeef.

De pastaroller is vergelijkbaar met een pastaroller, maar produceert bij elk gebruik meer pasta. Om een goed afgeronde spiraal te maken, gebruikt u de deegroller op de pastaroller om het deeg te laten draaien. Maak vervolgens met de vingers een lus vanuit het midden van de deeglus, pak de pasta vast en trek de lus door het andere uiteinde, waarbij je de spiraal strak om het handvat van de vingers rolt. Herhaal dit proces om talrijke spiraalvormige pasta te maken.

Om de pasta te koken, legt u deze direct op het fornuis of legt u deze op een bakplaat. Als de pasta begint te koken, draai hem dan om zodat hij aan de koele kant is en voeg twee theelepels olijfolie toe aan het water. Zet de oven aan en verwarm voor op de gewenste temperatuur. Draai met een houten lepel de pasta rond totdat deze begint te drogen. Zet het vuur uit en laat de pasta zonder deksel koken totdat het een vochtgehalte van ongeveer 80 procent heeft bereikt.

Klik hier voor meer informatie: https://novusventus.shop/

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close